NOVEMBER,24

DI12nov20:00Pedro Kastelijns & qbae + Tzara the MachineZaal elektronischexperimentaljazz

Event Details

Pedro Kastelijns & qbae | album release | + Tzara the Machine 

Pedro Kastelijns & qbae 

Pedro Kastelijns (Brazilië) begon muziek te maken om het gewicht van de wereld te helpen overwinnen toen hij volwassen werd. Nu, gevestigd in Amsterdam als songwriter, producer en beeldend kunstenaar, omvat zijn werk schilderkunst, beeldhouwkunst, installaties, muziek en performance, met een speelse gevoeligheid en levendigheid. Momenteel werkt hij rond de vraag ‘Hoe bouw je een huis en hoe leef je erin?’, een metafoor voor de zoektocht naar onderdak, zowel fysiek als emotioneel, in iemands leven, ter voorbereiding op de release van zijn aankomende album ‘Construção’.

qbae is de uitvoerende kern van het collectief-label KB, gehost als roterend ensemble door Gabriel de Oliveira (alias 9nijntjes) en Niels Luteijn. Met een gemengde emo/afro/impro aanpak nemen de Braziliaanse en Caribische referenties van het gitaar-drum duo een hardcore randje aan, gecodeerd door instant compositie en popcultuur. Als trio bundelen ze nu hun krachten met PK door de focus van het collectief op gemeenschapsopbouw en culturele organisatie voor Global-South en immigrantenkunstenaars in Nederland.

Tzara the Machine 

Tzara The Machine is het soloproject van de in Amsterdam gevestigde Venezolaanse singer-songwriter en producer Francisco Garrido. Geïnspireerd door artiesten als Björk, Animal Collective en Bon Iver, creëert Tzara een fris, organisch geluid dat akoestische instrumenten en elektronische elementen mixt. Hun muziek behandelt thema’s als mentale gezondheid, de strijd om onze eigen patronen te begrijpen en om te gaan met de verborgen aard van onze gedachten. Kwetsbare teksten en sonische experimenten maken Tzara The Machine tot een boeiende en unieke muzikale act. 


-INFO-
Datum | 12 november
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €12,25* | link | toegankelijk met WeArePublic

[* ticketprijzen zijn inclusief €1,25 service kosten]



Praktische Informatie

Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

X