MAART,21

ZA13mar20:0022:00Athletic ProgressionThe Nimbus Suede Gang Tour hiphopjazz

evosocial

Event Details

Athletic Progression

Jazz en hiphop delen een zeer intieme en lange relatie met elkaar, dat deze combinatie de muzikale spijker op de kop raakt is te zien aan artiesten als Flying Lotus, The Roots of de Jazzmatazz serie van Guru. Het Deense trio, Athletic Progression, borduurt heerlijk voort op deze geschiedenis, zonder daarbij in herhaling te vallen. Een artiest wordt niet snel vergeleken met legendes als J Dilla, Flying Lotus en Kamaal Williams, maar deze band maakt het helemaal waar.

De individuen in deze band demonstreren keer op keer hun ongekende klasse door middel van heftige en trippy vibes en grooves, die ontzettend snel in je oren kruipen en er daarna ook niet meer uit komen. In tegenstelling tot vele anderen in dit genre, gebruikt Athletic Progression geen samples en chops, maar louter instrumenten en hun uitzonderlijk goede vaardigheden. 

Sinds hun debuut stond deze band onder andere op Reeperbahn Festival, Pizza Express in Londen, ESNS en zijn ze verschenen op Deense radio en televisie. In maart is de band voor één show in Nederland, dus laat deze kans je niet ontgaan. 


INFO

Zaterdag 13 maart
Doors – 20:00
Showtime – 20:30
Tickets: 12,50 

Facebook
Instgram
Spotify
Event

 

Tijd

20:00 - 22:00

X