OCTOBER,22

VR07oct20:4523:00Unhappybirthday (DE) + support: Bed + FlevolandZaal dreamgazeelektronischindiepop

evosocial

Event Details

Unhappy Birthday + support: Bed + Flevoland

Hamburgs meesters van de wavy indiepop, unhappybirthday, komen binnenkort met hun nieuwe album Stella Loops naar Cinetol. Suave, verfijnd maar altijd aangenaam om aan te horen, unhappybirthday timmert al een tijdje aan de weg in Hamburg, en heeft al een aantal zeer aangename albums uitgebracht. Nu komen ze met hun nieuwe werk, geïnspireerd door DDR-sci-fi, naar Amsterdam, voor een prachtige show in Cinetol.

Stella Loops is een fantastische reis door inner and outer space, in een ruimteschip van jaren 90-elektronica, house en zonnige downbeat. Hun kenmerkende melancholie, die ook op eerdere albums duidelijk te horen was, zit er nog steeds in, maar met een nieuw geluid, gegrepen uit de sterrenhemel.

support: Bed
BED is een vers begonnen psychedelische dreamgaze-band uit Rotterdam, die je in een aangename trance brengt met melancholische, dromerige maar ook energieke, ietwat distorted geluiden. Hun geluid is zowel beinvloed door de jaren 70, 80 en 90 en hedendaagse bands, met inspiratie onder andere uit Cocteau Twins, Pink Floyd, Slowdive en Beach House.

support: Flevoland
Flevoland is een 2-persoons boyband gespecialiseerd op het gebied van leegte eenzaamheid en verlangen. In de nummers komen melancholische autotune vocals, basgitaar, trance synths en een drumcomputer samen. Het resultaat is een muzikaal landschap dat doet denken aan het vervreemde landschap van de provincie Flevoland.


INFO
Datum | 7 Oktober
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €11,75*
Facebook event | link

*Deze show is gratis voor leden van We Are Public


Praktische informatie:
We volgen voor deze show de actuele coronamaatregelen van het RIVM. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

Tijd

20:45 - 23:00

X