NOVEMBER,24

DI19nov19:30RahillI.s.m. Paradiso x Lack of Guidance alternative rockdubIndie popjazz

Event Details

Rahill | I.s.m. Paradiso x Lack of Guidance 

Rahill is een multidisciplinaire kunstenaar en muzikant uit Lansing, Michigan, die momenteel woont in de idyllische Hudson Valley in New York. Als medeoprichter van de garage-rockband Habibi uit Brooklyn combineert ze rock met invloeden uit haar Iraanse en Amerikaanse achtergrond. Haar solowerk, dat steeds meer haar Iraanse erfgoed omarmt, heeft zich ontwikkeld richting een introspectieve mix van alternatieve rock, indie-pop en elementen van traditionele Iraanse muziek. Op haar debuutalbum ‘Flowers At Your Feet reflecteert ze op familie, jeugd en zelfacceptatie, waarbij ze persoonlijke opnames en veldgeluiden verweeft in haar muziek. Het album mengt genres als dub, jazz en jaren negentig big beat EDM en bevat bijdragen van artiesten zoals Beck. Rahill’s veelzijdigheid strekt zich ook uit naar de visuele kunst en mode, waar ze samenwerkt met ontwerpers zoals Maryam Nassir Zadeh. Met Flowers At Your Feet biedt ze een authentieke expressie van haar artistieke en culturele identiteit.

Instagram | @radiorahill
Spotify | link

Lack of Guidance
Lack of Guidance is het door nostalgie gedreven merk geïnspireerd door voetbal. Sinds de oprichting in 2016 is het Amsterdamse label uitgegroeid tot een gerespecteerde naam, niet alleen onder voetballiefhebbers, maar ook in de modewereld. Lack of Guidance heeft een trouwe klantenbasis opgebouwd en opende in 2021 de deuren van hun eerste winkel in Amsterdam. Hoewel veel van de projecten van het merk historische verhalen vertellen, pakken sommige meer urgente kwesties aan. Voetbal in zijn geheel heeft begeleiding nodig en Lack of Guidance wil de wereld laten zien waar het aan ontbreekt.

Deze avond is een samenwerking tussen Paradiso en Lack of Guidance en voor deze avond wordt een exclusief shirt ontworpen, hierover later meer.


-INFO-
Datum | 19 november
Locatie | Zaal
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:30
Tickets | link

[* ticketprijzen zijn inclusief €1,25 service kosten]


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

X