Contact

Tolstraat 182, 1074 VM Amsterdam.

Heb je vragen of wil je meer weten over Cinetol, neem dan contact op.

Email: info@cinetol.nl
Telefoonnr.: +31 (0) 20 2480186

Nieuwsbrief

Subscribe

* indicates required

Overige info:

⌲ Als een concert niet uitverkocht is zijn er kaartjes beschikbaar bij de zaaldeur (pin-only).

⌲ Concertbezoekers krijgen 15% korting op een hoofdmaaltijd bij de Tolbar op vertoon van hun concertticket.

⌲ Er is een onbewaakte garderobe, waar je je jas op kunt hangen (op eigen risico).

⌲ Een kleine tas de zaal mee innemen is mogelijk, voor een grotere tas of rugtas zijn er kluisjes beschikbaar tegen betaling. Je kunt hiervoor een sleutel vragen bij de Tolbar.

Huisregels – Tolbar/Cinetol

  • We verwachten een open houding van onze bezoekers ten opzichte van andere gasten, ongeacht hun afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, godsdienst en leeftijd. We behouden ons het recht bezoekers die zich niet aan deze regels houden en/of agressief, baldadig, homofoob, transfoob, seksistisch, racistisch, discrimineren, of validistisch gedrag tonen uit de bar/broedplaats te weren of te verwijderen.

  • Seksuele intimidatie wordt niet getolereerd in onze broedplaats en bar. Indien je enige vorm van intimidatie ondervindt of opmerkt, meld dit bij ons dienstdoende personeel. Onze werknemers zijn geïnstrueerd de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen. Ook verwachten wij dat het werkend personeel van ons met hetzelfde respect wordt behandeld als een medebezoeker.

  • Bezoekers die zichtbaar onder invloed zijn van alcohol of drugs kan de toegang tot de Tolbar/Cinetol worden ontzegd. Ook kan het barpersoneel uw bestelling weigeren indien u zichtbaar onder invloed van (te veel) alcohol of drugs bent.

  • Handel en bezit van wapens of drugs is niet toegestaan. Aangetroffen wapens of drugs worden ingenomen en overhandigd aan de politie, en zijn reden de bezoeker toegang te weigeren. Wij behouden ons het recht voor om de persoon in kwestie over te dragen aan de politie.

  • Voor uw en onze veiligheid is ons pand voorzien van camerabewaking.

  • Grote groepen, vrijgezellenfeesten en andere grote groepen kunnen worden geweigerd i.v.m. met drukte. Reserveren van grote groepen van tevoren is gewenst.

  • Tolbar/Cinetol is niet verantwoordelijk voor verloren voorwerpen in de bar/broedplaats van bezoekers. Wij helpen wel graag met het terugvinden van spullen.
  • Wij zijn niet aansprakelijk voor enig letsel dat kan worden opgelopen door muziek of licht uit onze grote zaal of de bar.
  • Denk bij het verlaten van Tolbar/Cinetol aan de buren en vertrek zo stil mogelijk.
  • Wie de huisregels niet naleeft kan worden verwijderd en de toegang worden ontzegd.