OCTOBER,22

ZO16oct19:30AbbeyZaal americanafolkpop

Event Details

Abbey

Abbey heeft zich naast haar rijke acteer carrière nu ook ondergedompeld in het maken van muziek, waarin ze haar talent als storyteller goed kwijt kan. Ze laat zich inspireren door artiesten als Fleetwood Mac, The Beach Boys, Billie Ray Cyrus, Dixie Chicks and Chris Stapleton, classics waar ze al van jongs af aan interesse in heeft. Ook meer recent uitgebrachte muziek speelt een rol in haar invloeden, zoals Kacey Musgraves. ‘’Als het de muziek maar oprecht is en vanuit het hart komt.’’ Zegt Abbey zelf.

Eind 2020 bracht Abbey haar eerste album ‘Red Wine & Cigarettes’ uit, dat vol zit met Americana songs die het leven en de liefde vieren. Vanuit Los Angeles heeft ze samengewerkt aan dit album met Grammy Award winnaar Rich Jacques, die onder andere muziek voor Gold Kimono, Colin Hay, Maya Rudolph en Lisa Loeb heeft geproduceerd en wiens werk te horen is in shows als Grey’s Anatomy en The Breakup. Met Abbey’s lyrische en verhalende teksten probeert ze vooral positiviteit te brengen en de boodschap mee te geven dat er in iedere ervaring iets moois te vinden is.

Op 16 oktober komt ze in Cinetol een show geven die je meesleept in een ervaring van persoonlijke verhalen. Ook zal Jacques haar begeleiden en enkele nummers van zijn solo repertoire ten gehore brengen.

Spotify
Instagram


-INFO-
Datum | 16 oktober
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €11
Facebook-event | link


Praktische informatie
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@cinetol.nl.

X