APRIL,23

MA17apr20:00Afscheidsconcert NJJO & Maarten HogenhuisAfscheidsconcert jazz orkest

Event Details

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest

Het NJJO, met 19 toptalenten het Jong Oranje van de jazz, doorliep onder leiding van Maarten Hogenhuis een tweejarig coaching traject waarin diverse tournees en nationale en internationale samenwerkingsprojecten.
Het NJJO speelt grotendeels door Hogenhuis nieuw geschreven repertoire: een eclectische mix van jazz, rock en afrobeat, waarbij hij inspiratie put uit actuele thema’s zoals klimaat en vrouwenrechten. Op 11 maart 2022 bracht het NJJO & Maarten Hogenhuis de eerste single Avalanche uit, gevolgd worden door meer singles en de gelijknamige EP

Maarten Hogenhuis

Hogenhuis maakt deel uit van de jazz-popformatie BRUUT!, is bandleider van zijn eigen trio en speelt onder meer in een duo samen met gitarist Jesse van Ruller. In 2019 werd Maarten Hogenhuis geselecteerd voor de Compositie Opdracht van het North Sea Jazz Festival. Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest is een project van Stichting Jazz in Actie (JA) die werd opgericht door de Nederlandse Toonkunstenaarsbond (Ntb). Erkenning voor de bijzondere live-kwaliteit kreeg het NJJO door in 2017 als ‘belangrijke smaakmaker op de podia’ de Zilveren Notekraker te winnen.Eerdere artistieke leiders van het NJJO waren Ruben Hein, Anton Goudsmit, Martin Fondse, Eric Vloeimans, Benjamin Herman en nestor Peter Guidi.

Instagram 
Spotify


 -INFO-
Datum | 17 april
Deur | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €12,50


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X