NOVEMBER,24

DO21nov20:00Alien ChicksSCHOREM presents jazzpost punkrapschorem

Event Details

SCHOREM presents: Alien Chicks 

Alien Chicks is een dynamisch post-punk trio uit Londen. Hun electrische mix van rap, jazz en punk heeft de band een vaste plek in de lokale muziek scene opgeleverd. De scherpe gitaar, pulserende baslijnen en explosieve drums creeëren samen een geluid dat zowel rauw als innovatief is en vertolkt de ziel van de Londense underground muziek cultuur.

In Juli bereikt de band een grote mijlpaal, met de release van hun debuut EP Indulging The Mobs. Dit project vangt de hectische energie en genre-blending creativiteit die je kent van hun live shows. De opkomst van Alien Chicks beperkt zich niet tot enkel Londen; ook in de rest van de UK en Europa laten ze hun geluid horen en hebben ze het podium gedeelt met bekende acts als Fat Dog, English Teacher en Opus Kink.

De muziek van Alien Chicks is een testament van de diverse invloeden en een onbevreesde visie op genre. Of ze nou snelle rap verses, ingewikkelde door jazz geïnspireerde bas riffs of donderende punk ritmes leveren, ze gaan altijd tegen de verwachtingen in. Met de opkomende release van een debuut EP en een opwinde live show, is Alien Chicks zonder twijfel een band om in de gaten te houden de komende jaren.

Instagram | @alienchicksband
Spotify | link

Over SCHOREM
SCHOREM is een initiatief van Cinetol, geboren uit de aangekoekte as van het uitverkochte Alternative ADE punkfest in 2021. Eerder op SCHOREM stonden o.a.: Shaemless, Daisy Daisy, Patriarchy, PLATTENBAU en The 113. Twee keer per jaar vindt Schorem minifest plaats, maar aangezien daar lang niet genoeg plek is voor al het talent dat de (post-)punk en new wave underground scene te bieden heeft, geven we die ook een plekje door het jaar heen bij ‘Schorem presents’.


-INFO-

Datum | 21 november
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €15,75 | SCHOREM-korting | €13,75 * | link

[* ticketprijzen zijn inclusief €1,25 service kosten]


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

X