NOVEMBER,22

DO03nov20:00Alison’s Fall + New NeighboursZaal indierock

Event Details

Alison’s Fall

Alison’s Fall is een alternatieve rockband uit Den Haag waarin broer en zus Pepijn en Floortje van der Kooy de basis vormen. In de muziek hoor je een harde-huid mentaliteit waarin het ritme voortstuwt als een stomende machine terwijl je achtervolgd wordt door snijdende gitaarklanken. Deze twee uitersten worden getemd door de oprechte en karakteristieke stem van Floortje.

Verder scoorde Alison’s Fall al support slots voor de Londense band Saint Agnes, bracht de band hun eerste EP “Killswitch” uit en speelde een succesvolle Popronde in 2019. Tijdens de pandemie heeft de band zich teruggetrokken in de studio en zijn de leden opzoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden voor het creëren van hun muziek. Samen met drummer Martin Brummelkamp (The Brahms, L.A. Sagne) en met invloeden zoals The Kills en QOTSA, kwamen de nummers tot leven en zijn ze uitgewerkt tot een gloednieuwe EP genaamd “Bad Time Stories”. Op 3 november kun je een vurig optreden van ze verwachten in Cinetol.

Instagram
Spotify

New Neighbours

New Neighbours is een 60’s indie-rock band uit Amsterdam die bestaat uit een vriendengroep die al een tijd samen muziek maakt. Ze halen hun inspiratie onder andere uit Twin Peaks, Fontaines DC, Wings en The Clash.

Nadat gitarist Warner en bassist Mika samen in 2021 hun huiskamer-EP “New Neighbours” uitbrachten, kwam er al snel de drang om op te treden. Na een drukke zomer met shows van Nederland tot Zweden, opnames voor een nieuw album en een goede vakantie, staat New Neighbours weer klaar voor een nieuwe onvergetelijke avond op 3 november in Cinetol.

Instagram
Spotify


INFO
Datum | 3 november
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebook-event | link


Praktische informatie
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@cinetol.nl.

X