JANUARI,23

DO26jan19:30ALOYSE + Niko + Captain ScarletEP Release 70s90sindie

Event Details

ALOYSE

ALOYSE is de muzikale belichaming van alle ervaringen van jongvolwassenheid. De driekoppige indiefolkband laat zich beïnvloeden door alternatieve muziek uit de jaren ‘90 en artiesten als Soccer Mommy, PJ Harvey en Sorry. Hun eigen kenmerkende geluid creëren ze door akoestische elementen toe te voegen aan hun muziek.

Instagram

Niko

Met Niko kun je onverslijtbare indie songs verwachten met elementen van 70’s glam en rock uit het jaar 2000. De Nederlandse band die begon als soloproject, bracht hun eerste EP You Might Like It, But I might Just Hate It uit op cassettes, gevuld met gedurfde gitaren en catchy refreinen. De band kenmerkt zich aan dubbelzinnige lyrics en een ongefilterd geluid.

Instagram
Spotify

Captain Scarlet

Samen met een ijzersterke band brengen Bas, Pleun en Yaniv hun melancholische indierock naar de massa. Hun inspiratie halen ze onder andere uit artiesten zoals The Last Shadow Puppets, David Bowie en Jeff Buckley. Met een nadruk op persoonlijke teksten met een herkenbaar karakter, ga je na het zien van deze strakke performance geheid met een bitterzoet gevoel naar huis. Tijdens deze avond zal de nieuwe EP van Captain Scarlet te horen zijn en vieren ze hun EP release in Cinetol.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 26 januari
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €11
Facebook-event | link
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/aloyse-niko-captain-scarlet/


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X