MEI,18

WO09may19:0023:59Alternaïef (uitverkocht)Maple, August, Beachtenis, Jyothi concertfolkrockpowerpoptriphop

Event Details

Zwemmen tegen de stroming in.

August – Band
August maakt rijke, melodieuze songs met een scherp randje. Speels, sophisticated & veelzijdig. Amerikaans, grootstedelijk, folkrock. Niet je kop uit te krijgen.

Maple – Band
Honden komen veelvuldig voor in de popmuziek. Het gaat van Walkin’ The Dog tot I Wanna Be Your Dog van Iggy tot I Wanna Eat Your Dog van de Amsterdamse band Maple. Daar wordt de hond als favoriete snack geserveerd. Heel bizar voor de Westerse wereld, maar niet in Azië. Als popsong is het in elk geval een delicatesse. Maple brengt zijn muziek op smaak in het grensgebied tussen Britpop en powerpop.

Beachtenis
Beachtenis is eigenzinnig, eigenwijs en eigenlijk helemaal geen Nederlands woord. Met zelfbedachte termen en nieuwe spreekwoorden vertelt Darek Mercks verhalen van vergeten mensen. Zijn teksten zijn zo cynisch dat je weer zin krijgt om te leven. Een zachte zalf van 80s Nederpop en Slacker Rock. Lekker flierefluiten, maar dan een Toontje Lager.

Jyothi
Donkere triphop met strijkers, elektronica en warme vocalen. Jyothi is een weerspiegeling in de woestijn. Het achtervolgt je als een nachtmerrie, of omhelst je als een droom.

Tickets: https://www.chipta.com/nl/alternaief/11843/selectticket/

Onderdeel van MAYDAYS – Pop Graduation Festival 2018
Darek MercksEyal van der Reep & Django Trienes studeren deze avond af aan het Conservatorium van Amsterdam!

// woensdag 9 mei
// 19:00
// €8 normaal, €6 voor studenten

Check hier het Facebook event

X