JULI,23

VR14jul20:30Anna Joan | Support: AraReleaseshow folkindiefolk

Event Details

Anna Joan 

Een veilige plek is wat singer-songwriter Anna Joan (zij/haar/hen) creëert in haar muziek- een plek waar kwetsbaarheid samengaat met kracht, en waar diepe zielenroerselen mogen zingen. Doormiddel van autobiografische, droomachtige indie-folk liedjes wordt de luisteraar meegevoerd door persoonlijke verhalen.

In haar aankomende EP ‘while the wind howls’, die op 16 juni zal worden uitgebracht, toont Joan haar diepste angsten en verlangens. Geïnspireerd door artiesten zoals Adrianne Lenker, Indigo Sparke en Julia Jacklin, is Anna Joan’s songwriting rauw en eerlijk. Of ze nu zingt over verlies, liefde of zelfontdekking, Anna Joan’s stem heeft de gave om recht in het hart te raken en een blijvende indruk achter te laten op de luisteraar.
Haar nieuwste single ‘love remains’ is nu uit en overal te beluisteren.

Instagram
Spotify

Support: Ara 

Ara is een singer-songwriter van Armeense afkomst. Geïnspireerd door westerse en oosterse folk invloeden, combineert hij fingerstyle gitaarspel met melancholische melodieën en poëtische teksten met noten van Ben Howard, Dermot Kennedy, Tamino. Voordat hij op Nederlandse podia begon te spelen in 2022, trad hij voornamelijk op als straatmuzikant in California. Ara speelt nummers van zijn aanstaande debuut EP: From Embers.


-INFO-
Datum | 14 juli
Deuren | 20:30
Aanvang | 21:00
Tickets | €11


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X