JULI,22

DI12jul19:3023:30Uitverkocht | Art School Ghouls + Cregstate + RomaneZaal americanapsych rockrootsrock

Event Details

Art School Ghouls

Art School Ghouls is een jonge rockband uit Amsterdam. De band maakt neo-psychedelic rock, met veel ritmische variaties, dikke bassriffs, en het experimenteren met het harmonieën, zowel tussen twee gitaren als twee zangeressen. Juist door dit dubbelspel weet de band elkaar goed aan te vullen op zowel de hoge als de lage frequenties, voor extra reikwijdte. Daarnaast komt de band vanuit de hele wereld, met leden uit Nederland, India, Frankrijk en Hongarije, wat weer zorgt voor een interessante mix van muzikale tradities.

Art School Ghouls is begonnen in het midden van de lockdown van 2021. Ondanks de stilte hadden ze veel inspiratie, waarna ze een heel album hebben opgenomen, dat ook nog eens geheel door de band zelf is geproduceerd. Vanavond is de releaseshow van dit album, de eerste keer dat ze het volledig live laten horen.

Spotify
Instagram

Cregstate

Cregstate is een krachtige rootsrockband uit Amsterdam. In de zwoele zomer van 2018 leerden ze elkaar kennen, en een half jaar later hadden ze hun eerste ep uitgebracht. In datzelfde jaar deden ze mee met de amsterdamse popprijs en begon het avontuur. Live spelen ze een energieke show met elementen van funk, americana en uptempo rock. Met invloeden als ondere andere Black crowes en Funkadelic maakt de band muziek die het publiek altijd weet op te zwepen

Spotify
Instagram

Romane

Opkomend talent Romane is een singer-songwriter uit Frankrijk. Geïnspireerd door klassieke Americana maakt ze haar eigen country en folk, maar dan met een modern geluid. Verhalen over liefdes en gebroken harten, met Romane’s mooie rijke stem en interessante warme gitaarlijnen als begeleiding. Gezongen in het Engels, maar met bijbehorende Franse charme.

Spotify
Instagram


-INFO-
Datum | 12 Juli
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | Uitverkocht

Facebook Event


Praktische informatie
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X