NOVEMBER,22

WO30nov20:00Azra Ilya + HISKE.Zaal elektronischneo-soulpop

Event Details

Azra Ilya 

Azra Ilya maakt popmuziek met elektronische elementen die soms doet terugverlangen naar de 80’s. Ze haalt inspiratie uit films van David Lynch en Tim Burton vanwege de authentieke sfeer die in hun cinematografie naar voren komt. Met haar verhalende, intieme muziek neemt Azra Ilya haar luisteraars graag mee op een nostalgische wereldreis. Zo zijn haar muzikale voorbeelden onder andere Kate Bush, Portishead en Joni Mitchell.

Op 30 november komt niet alleen haar eerste single ‘Different’ uit, maar zal Azra Ilya ook in Cinetol haar eerste EP laten horen die zij heeft opgenomen met producer en multi-instrumentalist Tessa Rose Jackson. Deze debuut-EP gaat over verloren liefdes, zelfreflectie en klimaatverandering en komt nog in de toekomst uit.

Instagram

HISKE.

HISKE. is een groep van professionele musici die eigen originele composities maken. Hierbij worden genres als Neo Soul, R&B, Pop en Jazz met subtiele invloeden uit Latin en Afrikaanse ritmiek op speelse wijze gecombineerd. HISKE. wisselt zowel dansbare muziek af met sensitieve en poëtische stukken. De groep gebruikt melodieën en harmonieën uit verschillende muzikale tradities en laat hiermee haar veelzijdigheid zien.

Spotify
Instagram


-INFO-
Datum | 30 november
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10*
Facebook-event | link

*Deze show is gratis voor leden van We Are Public


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X