NOVEMBER,21

VR26nov18:3021:00Babs (+ Sterre Nacca x CRZE) (sold out)EP Release Elektronische hiphopMelodische raptrap

Event Details

EP Release: Babs (+ Sterre Nacca X CRZE)

Babs
Babs maakt snelle, dominante trap of dance drums, melodische rap en onvoorspelbare, funky, ritmische akkoorden met een vrolijk pop smaakje, waar het verhaal key is. Ze speelt met taal maar blijft recht voor haar raap. Babs is een rapper, producer en songwriter met een missie die niet in een hokje te stoppen is en schopt dan ook graag tegen de stereotypes rond gender en seksualiteit die door de maatschappij worden opgelegd. In haar teksten rapt ze openlijk over haar eigen gevoel en gedrag, moedigt ze zichzelf en anderen aan om lef te tonen en voelt ze de samenleving aan de tand. Als vrouwelijke producer en rapper probeert ze op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen-gedomineerde scene. Haar doel is om aan de hand van deze muziek kleur aan te brengen in het zwart-wit-denken van de samenleving. Ze is Babs.

Meer over Babs lees je in het artikel van FunX.

Spotify
YouTube
Instagram: @babsopdebeat
Support: Sterre Nacca x CRZE
Sterre Nacca x CRZE __ weten een nieuw geluid te brengen in het Nederlandse muzieklandschap. Geïnspireerd door verschillende genres als soul, pop, R&B en ook nog een beetje rock, maar met een basis vanuit nederlandstalige poëzie, klinkt het duo fris en vernieuwend. Door de elektronische hiphop beats van CRZE, samen met de zwoele zang van Sterre Nacca, word je meegenomen in de intieme en warme wereld die de twee samen gecreëerd hebben. Een hoopvolle plek, waarin niet altijd contact met de rest van de samenleving wordt gevoeld.

Meer over Sterre Nacca x CRZE lees je in het artikel van 3voor12 Amsterdam.

Sterre Nacca:
Spotify
Video
Instagram: @sterrenacca

CRZE:
Spotify
Video
Instagram: @crze020


INFO
Datum | Vrijdag 26 november
Doors | 18:30 (vervroegd)
Showtime | 19:00 (vervroegd)
Tickets | €10,-

Voor fans van: MEROL, Lionstorm, MEAU, S10

Facebook-event


Coronamaatregelen 
In het kader van de huidige coronamaatregelen wordt dit een seated show met minder capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X