FEBRUARI,23

VR03feb20:00Basic Electric + Rolodex + BugZaal altrockpost punkpunk

Event Details

Basic Electric

Basic Electric schudt je los met een wirwar van fuzzy gitaren en beukende drums, maar ook catchy basloopjes en meerstemmige zang. In het kort: opzwepend, intens en dansbaar.

De band stond in de voorrondes van de Amsterdamse popprijs 2021 en heeft sindsdien door het land getourd. Basic Electric’s eerste EP staat gepland voor 2023.

Instagram
Spotify

Rolodex

Rolodex brengt invloeden van genres zoals psychedelic rock, post-punk, latin en funk samen en vormen daar hun eigen geluid van. Opdrijvende synthesizers, stevige gitaren, strakke drums en aanstekelijke melodieën geven Rolodex een uitgesproken en rauw randje. In de muziek van Rolodex kan iedereen wel iets vinden, of je in de sfeer voelt om iets te vieren of om energie eruit te gooien, de krachtige tunes blijven je bij.

Instagram
Spotify

BUG 

Met inspiratie van Hüsker Dü en Nirvana, maakt BUG rauwe punk, fuzz en altrock. In 2019 namen ze deel aan de Popronde en in 2020 gaven ze een optreden op ESNS. De singles ‘Old News’ en ‘Tongue’ van debuut EP Milk stonden op 1 en 2 in de IndieChart van IndieXL. Na een Corona stilte werkt BUG nu aan materiaal voor een plaat die binnenkort  zal verschijnen.

Zo omschrijft 3voor12 Noord-Holland BUG: “Rauwe stoner-rock met verslavende melodieën waar je simpelweg niet op stil kunt blijven staan. Als een soort muur die op je afkomt blaast BUG het publiek omver.”

Instagram


-INFO-
Datum | 3 februari
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebook-event | link
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/basic-electric-rolodex-bug/


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X