JULI,21

DO15jul19:3023:30Belle & the BeatsMistress of the gods show electronischfree jazzpop noir

Event Details

Belle & the Beats

Door een combinatie van intoxicating geluiden en diverse instrumenten verkent het Amsterdamse producer duo Belle and the Beats het spectrum van liefde en sexualiteit. Het samenwerkingsproject van Isabel ‘Belle” Zoeteweij en producer-componist Gil Lopez, mixt Belle and the Beats elektronische sounds met verschillende instrumenten om zo hun muzikale diversiteit om te zeten tot melodsiche poëzie. De sterke vocals en poëtische songwriting van Belle geven een kleine blik in haar persoonlijke leven, thema’s als seksualiteit, fysieke en emotionele power play, persoonlijke groei en self-destruction staan hierin vaak centraal.
In 2020 kwam de meest recente single Habibi uit. Komend jaar werkt Belle and the Beats aan het langzaam releasen van delen van hun debut plaat Qetesh. Op dit album komt o.a. een samenwerking met voormalig Kyteman rapper Reazun, een duet met Israelische zanger Vidi en een cover van Leonard Cohen’s You Want It Darker voor. Belle and the Beats laat zien veelzijdig te zijn en een blend van poëzie, pop cultuur en kunst te gebruiken om een gelaagd verhaal te vertellen.

INFO
15 juli 2021

show 1
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 10,- (uitverkocht)

show 2 
Doors | 21:30
Showtime | 22:00
Tickets | 10,-

Facebook Event
Spotify


Corona Maatregelen

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 28 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers.⁣ Bij klachten rekenen we erop dat je thuisblijft. We maken hierbij geen gebruik van het Testen voor Toegang systeem. We hopen op jullie begrip. ♡

X