NOVEMBER,22

ZO20nov20:00Ben Forte | support: Amina | UitverkochtEP Release Show Nederlandstaligrapsinger songwriter

Event Details

Ben Forte 

Ben Forte is een 22-jarige rapper-songwriter uit Utrecht die in zijn lyrics eerlijk praat over onzekerheid, verlies en zijn zoektocht naar geluk. Met inspiratie van Twenty One Pilots, Ed Sheeran en Chef’Special maakt hij energieke muziek met eerlijke, Nederlandstalige teksten. Oor benoemde hem als een van de talenten van de Popronde van dit jaar en omschreef de muziek als ‘’Nederlandstalige piano liedjes, met een voorzichtige hiphop beat. Alsof Diggy Dex zijn band achtergelaten heeft en in zijn eentje achter de piano is gekropen.’’ Hij streeft ernaar om de drempel om over gevoelens te praten te verlagen. Na onder andere het winnen van de Amsterdamse Popprijs in 2019 en het supporten van Chef’Special, brengt Ben Forte in 2022 zijn nieuwe EP uit en zal hij door Spanje, Frankrijk en Nederland touren. Op 20 november is zijn EP release show in Cinetol en treedt hij met zijn drummer op als energiek duo.

Instagram
Spotify

Amina

Geïnspireerd door Adele, Amy Winehouse, Alessia Cara en Billie Eilish, balanceert Amina tussen ‘attitude’ en kwetsbaarheid. Haar zang- en melodielijnen met productie-invloeden van hiphop en pop, gaan gepaard met pakkende en eerlijke teksten die de luisteraars even stil laten staan bij het leven en de obstakels die ieder mens daarin tegenkomt. Amina weet in haar muziek onder woorden te brengen hoe haar generatie zich voelt en doorbreekt ‘het perfecte plaatje’ waar iedereen aan lijkt te moeten voldoen in de huidige maatschappij.
​​​​​​​
Instagram


INFO
Datum | 20 november
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | Uitverkocht!
Facebook event | link

 


Praktische informatie 
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@cinetol.nl.

X