DECEMBER,20

DO10dec18:3021:30Benjamin Fro (Sold Out)Lokaal Signaal Hip HopR&B

Event Details

-Let op: wegens de Corona maatregelen zijn deze shows vervroegd-

Bij Lokaal Signaal vind je liveshows in onze zaal van de allervetste acts uit Mokum (en nabije omgeving) in een Corona-proof setting voor 30 personen per show. Hier kun je genieten van opkomende acts, van hiphop tot psychedelische pop en soul.


Benjamin Fro

Deze Amsterdamse singer-songrapper schrijft blijgeestige liedjes waar je haast niet ander op kan reageren, dan te dansen. Benjamin Fro is te omschrijven als ‘smooth like butter’, maar laat je niet misleiden, want Fro is niet bang om soms keihard uit de hoek te komen.

Benjamin is geïnspireerd door rappers als Kendrick Lamar, Logic, Chance the Rapper en Noname en dit is te horen in zijn teksten. Deze lyrics dragen namelijk veel kritiek uit richting de hedendaagse ‘normaal doen’ cultuur in Nederland, waar het vooral om geld draait. Dit doet hij met gepaste positiviteit en dit maakt een zeer aantrekkelijke artistieke identiteit waar al velen voor gevallen zijn.

Een nummer op een Poolse hit-cd, een viral filmpje van het gedicht ‘Minder Geert’ en een nummer onder de documentaire ‘I Love My Muslim’ resulteerde in 400 duizend streams op Spotify, een uitverkochte show in Paradiso en nu een show in Cinetol, waar hij zijn vierdelig album zal vieren die hij in 2019/2020 heeft uitgebracht.


INFO

Lokaal Signaal: Benjamin Fro
Donderdag 10 december

Show 1:

18:30 – Doors
19:00 – Showtime
Tickets: €10,- (Uitverkocht)

Show 2:

20:15 – Doors
20:45 – Showtime
Tickets: €10,-

Facebook: Benjamin Fro
Instagram: Benjamin Fro
Spotify: Benjamin Fro – I Love Them


CORONA RICHTLIJNEN

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

 

X