APRIL,22

DO28apr20:0023:00Beryl Anne + ThyrzaCinetol Presents electropopindiepoppop

Event Details

Cinetol Presents: Beryl Anne + Thyrza. Een double bill met twee zeer getalenteerde Nederlandse zangeressen.

Beryl Anne:

Beryl Anne, een zangeres altijd omlijnd door felle kleuren, maakt energieke elektronische indiepop, geïnspireerd op de 80’s en acts als Christine and the Queens en HAIM. Haar muziek is veelzijdig, maar zorgvuldig geproduceerd en in elkaar gezet, met aangename harmonieën, gelaagde synths en meesterlijke drums. Haar nieuwe EP Paper Walls klinkt zoals de hoes eruit ziet, hoekige paletten van rood, blauw en geel, Mondriaan in de zon. Ze heeft al een uitverkochte release gehad in thuisstad Rotterdam, en 3fm heeft haar werk al meerdere keren gedraaid, en nu is het tijd voor Beryl Anne om de Cinetol in Amsterdam op te fleuren.

Thyrza

Thyrza heeft een prachtige stem met een onmiskenbaar eigen geluid, en diep indringende Nederlandstalige teksten. Kwetsbare, gelaagde en krachtige muziek die volledig in dienst staat van het verhaal. In 2020 kwam haar debuut EP ‘(on)breekbaar leven’ uit, een plaat over het niet willen omarmen van je eigen kwetsbaarheid. De EP ontving lovende reacties en de singles stonden op Spotify in o.a. New Music Friday en Je Moerstaal.

Het afgelopen jaar wijdde zij aan het schrijven en produceren van nieuwe muziek. En nu is daar haar debuutalbum getiteld ‘Versplinterd/Verwonderd’. Een verhaal over schoonheid vinden in chaos, en de kunst van het verwonderen. De singles ‘Donker’ en ‘Vuur’ zijn nu te beluisteren, en tijdens de show in Cinetol zal ze vast een voorproefje van het nieuwe werk laten horen.


-INFO-
Datum | 28 april 2022
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10

Facebook Event


Praktische informatie:
Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM is deze show toegankelijk zonder testen voor toegang. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X