APRIL,22

DO14apr20:0023:00Blue Sands (support: VEYA)Album Release Show acousticjazzpop

Event Details

Blue Sands

Blue Sands is de intieme combinatie van zang en bas, zonder enige andere opsmuk. De schoonheid van dit duo zit hem in dit minimalisme, waarmee ze de aandacht vestigen op de kern van de muziek. Een zacht samenspel tussen de twee elementen, als een langzame dans, waarbij elke beweging op de volgende valt. 

Belgische zangeres Esther Van Hees en Nederlandse elektrische bassist Reindert Kragt leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding jazz aan het conservatorium van Amsterdam in 2013, en spelen sindsdien samen. De jazz valt duidelijk te horen, melodieën en toonladders volgen elkaar op, maar er is genoeg ruimte voor stilte, om aan te tonen dat wat niet gespeeld wordt ook belangrijk is. 

Vanavond is de officiële release show van Blue Sands’ eerste album ‘No Longer Blue. Tijdens deze show zullen er nummers van het album en ander werk gespeeld worden, en ter ere van de release komt saxofonist Ben van Gelder als gast een paar nummers meespelen.

Blue Sands Bandcamp
Blue Sands Spotify

Support: VEYA 

VEYA experimenteert als violiste en producer met nieuwe manieren om pop muziek te maken. Dit uit zich in een wereld van viool, synths en drums, met een herkenbaar geluid dat ergens tussen acoustisch en electronisch in beweegt.

 


INFO
Datum | 14 april
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | 9,50
Facebook event | link


Coronamaatregelen
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Bij vragen kan je mailen naar info@cinetol.nl. 

X