OCTOBER,20

VR30oct17:3021:30Blue SandsSingle release jazzpop

Event Details

Cinetol biedt graag een podium voor nieuwe bands en opkomende talenten. Daarom zijn wij vaak het podium waar releases gevierd worden en ook nu weer mogen we het feestje van Blue Sands.

 


Blue Sands

Een spannende, intieme combinatie. De schoonheid van dit jazz/pop duo ligt in diens ‘symplesse’. Blue Sands laat zien dat een stem en een bas een sterke basis kunnen creëren en zo de aandacht op de kern van het lied vestigen. Hun karakteristieke sound laat ruimte over die kan, maar zeker niet hoeft te worden ingevuld. Belgische zangeres Esther Van Hees en Nederlandse elektrische bassist Reindert Kragt leerden elkaar kennen tijdens hun masteropleiding jazz aan het conservatorium van Amsterdam in 2013 en spelen sindsdien samen. Hun inspiratie voor het repertoire? Disney songs, eigen materiaal, jazz standards, pop muziek, 90’s grunge en nog veel meer.

 


INFO

Single Release: Blue Sands
Vrijdag 30 oktober

Show 1:
Doors // 17:30
Showtime // 18:30
Tickets: 10,- (30 beschikbaar)

Show 2
Doors // 19:30
Showtime // 20:00
Tickets: 10,-  (Uitverkocht)

Facebook

Check het Facebook event HIER

 


CORONAMAATREGELEN

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

Mocht je voor of na de show nog trek hebben in drankjes bij de Tolbar, laat het ons dan a.u.b. weten door te bellen naar 020 261 568. Op deze manier kunnen we de gezondheidsrisico’s zo laag mogelijk houden. 

 

 

 

X