JULI,23

MA03jul20:00Bon Enfant | Support: Josephine OdhilZaal indiepsychedelic indie

Event Details

Bon Enfant

Bon Enfant publiceerde in 2019 hun eerste LP en die werd uitgeroepen tot een van de beste Franstalige platen van het jaar. De muziek op de eerste plaat ‘Bon Enfant’ wordt omschreven als groovy “Québécois” pop, bedekt met tie-dye, disco, desert rock en wat Nancy Sinatra- achtige invloeden.

In 2021 brachten ze hun nieuwe plaat uit genaamd ‘’Diorama” waar ze meer invloeden hebben gehaald uit de jaren 70. Naïeve disco met een hoop weg uit de hard/glam rock, Japanse pop en psych folk dit vormen ze allemaal in hun eigen geluid, Québécois rock.

Instagram
Spotify

Support: Josephine Odhil

Surrealistische dream pop voor dagdromers en avontuurlijke luisteraars.
Josephine Odhil creëert ze mysterieuze songs die je mee zullen nemen naar een wereld ver van hier. Haar debuut albuum ‘Volatile’ werd 13 Januari 2023 gereleased op Unexpected Records. Dit werd gevierd met een uitverkochte audiovisuele releaseshow + expo in de bovenzaal van Paradiso Amsterdam. Shows op Motel Mozaïque en Oerol volgden. Ook speelde ze supportshows voor Altın Gün, Vinyl Williams en Donna Blue.

Om 19:00 is de expo-opening van Josephine eerst in de Tolbar.

Instagram
Spotify


INFO
Datum | 3 juli
Deur | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | € 12,50
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X