SEPTEMBER,22

DO01sep20:0023:00BONNA NIKKI + NambyarZaal afropopakoestischindiepop

Event Details

BONNA NIKKI + Nambyar 

BONNA NIKKI

BONNA NIKKI is de naam die singer/songwriter Samuel Prins heeft gekozen voor zijn soloproject. De naam betekend ‘geboren in Nikki’ en refereert naar zijn jeugd die hij heeft doorgebracht in de stad Nikki, Benin (West-Afrika), waar zijn interesse voor muziek is geboren. Door door indie en pop te mengen met vrolijke, door afroop geïnspireerde melodieën, neemt BONNA NIKKI je mee in zijn levensavontuur, van West-Afrika tot Cinetol in Amsterdam.

Inspiratie komt bij Bonna Nikki uit alle hoeken, van onbeantwoorde liefdes (Blinded By The Runway) tot zijn jeugd in Benin (Take Me Back). Muzikaal gezien is BONNA NIKKI geïnspireerd door zowel The War on Drugs en Angus & Julia Stone ls Fatoumata Diawara en Habib Koite. Verwacht een fascinerende show op ons podium, en ga mee op reis met BONNA NIKKI.

Spotify
Instagram

Nambyar 
Nambyar is het soloproject van Jesse Nambiar. Als soloartiest maakt hij fascinerende indiepop- en rock. De muzikant, songwriter en producer in hart en nieren speelde vanaf zijn 21e in popband Valerius, waarmee hij een nummer-1 hit in Indonesië scoorde, maar na het uitbrengen van twee albums was het tijd om solo te gaan, en tekende hij bij Sony Music. Na voorprogramma’s gedaan te hebben voor onder andere Billie Eilish, brengt Jesse sinds 2020 weer nieuwe muziek uit, met singles als Caroline, How Would It Feel, en Lost. In zijn muziek zingt Jesse openhartig over het leren omgaan met depressies, angsten en onzekerheden, maar altijd met een hoopvol perspectief. Zoals op Things Get Better, dat onlangs één miljoen streams heeft behaald.

In oktober 2021 kwam zijn debuutalbum How Would It Feel uit, dat hij het afgelopen jaar heeft opgenomen in de studio Martin Garrix. Onlangs was Jesse ook op 3FM om zijn nieuwe muziek te presenteren. Op de dag dat zijn debuutalbum uitkwam presenteerde Jesse het album live met band in Bitterzoet, Amsterdam. Deze avond komt hij naar Cinetol, voor een intieme akoetische show op ons podium.

Spotify
Instagram


-INFO-
Datum | 1 September
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10,00
Facebook Event | Link


We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X