DECEMBER,22

ZO11dec14:30BONNA NIKKIEP Release afro-popindie

Event Details

BONNA NIKKI

BONNA NIKKI is de naam die singer songwriter Samuel Prins heeft gekozen voor zijn soloproject. De naam betekend ‘geboren in Nikki’ en refereert naar zijn jeugd die hij heeft doorgebracht in de stad Nikki, Benin (West-Afrika), waar zijn interesse voor muziek is geboren.

Al snel na het begin van zijn muziekcarrière, werd hij geselecteerd voor de Popronde zowel in 2020 als in 2022. BONNA NIKKI’s inspiratiebronnen zijn onder andere The War On Drugs, Julia Stone, Habib Koité, Fatoumata Diawara en Amadou and Mariam. Door indie en pop te mengen met vrolijke, door afro-pop geïnspireerde melodieën, neemt BONNA NIKKI je mee in zijn levensavontuur. Zo zegt hij zelf: ‘’The best place to begin a journey is to go back to the start.’’

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 11 december
Deuren | 14:30
Aanvang | 15:00
Tickets | €10
Facebook-event | link
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/bonna-nikki/


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X