SEPTEMBER,21

DO30sep20:0022:00Borka BaloghEP Release Darkindie

Event Details

EP Release: Borka Balogh

Borka Balogh is een indie formatie vernoemd naar de ‘dark and dreamy’ Hongaarse front vrouw. De band brengt Borka’s liedjes vol symbolisme over het aangaan van je innerlijke demonen en het aanvechten van sociale taboes rondom mentale gezondheid tot leven. De muziek die de band maakt is dramatisch, inspirerend en op plekken verbazingwekkend licht en is geïnspireerd door Borka’s levenslange connectie met Hongaarse Folk gemixt met haar lyrische kwetsbaarheid en indie pop.

30 september viert Borka Bolagh de release van hun tweede EP genaamd Femina Bellator in Cinetol. In Femina Bellator komen verleden, heden en toekomst samen en worden de struggles van drie verschillende soorten vrouwen – of female warriors – besproken. De liedjes stippen de onderliggende patronen veroorzaakt door trauma’s die generaties vrouwen in het dagelijks leven met zich meedragen aan. De EP is niet alleen een boeket van worstelingen, maar ook een aanvechter van schadelijke patronen door het perspectief van een nieuwe generatie ‘female warriors’ aan het licht te brengen.

Instagram: @borkabalogh
Spotify
Youtube


INFO
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 10,-


CORONA MAATREGELEN
Bij dit concert is er in het kader van de huidige coronamaatregelen plek voor 100 man publiek. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negetief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X