AUGUSTUS,20

DI11aug22:3023:30Borokov BorokovPeepshow Palace @De Brakke Grond eclectischelectronischtrippy waveVlaams

Event Details

– Let op: dit event vindt plaats in De Brakke Grond (Nes 45, Amsterdam) –

De muziek van het Antwerpse Borokov Borokov is een cocktail van genres dat zich het best laat omschrijven als trippy wave die doet denken aan Kraftwerk en Hot Chip. Onlangs brachten ze hun album Enkel Duetten met bekende Vlamingen uit met titels als “De Doordeweekse Man”. Ze stonden eerder op Eurosonic en met “Dubbele Gevoelens” hadden ze op 3FM de track van de dag.

“Borokov Borokov, light of my life, fire of my loins. My sin, my soul. Bo-ro-kov: the tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Bo. Ro. Kov. She was Bo, plain Bo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Boro Boro in slacks. She was Roko at school. She was Korov on the dotted line. But in my arms she was always Borokov Borokov.”

Het Peepshow Palace festival is een initiatief van Theatergroep De Warme Winkel en Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. Amsterdams poppodium Cinetol presenteert hier acts die de underground scene zijn ontgroeid. Check www.peepshowpalace.nl voor meer info.

–> Check het Facebook event hier
–> Koop je kaartje (à €10,00) hier

X