FEBRUARI,23

ZO26feb19:30Burght + No Plexus (DJ)Zaal electronicpop

Event Details

Burght

Elk nummer van de Rotterdamse popgroep Burght komt voort uit de zoektocht naar het perfecte popliedje, een zoektocht die tot op heden tevergeefs is. Ze maken avontuurlijke popmuziek. Alternatief, maar dan net even anders: van melancholische mijmeringen tot heftige uitbarstingen. Van zonovergoten grooves tot opzwepende synth partijen. Hun laatste Single ‘Come Come Come’ voelt als een liefdes baby van Balthazar en Damon Albarn. In februari 2020 gooide ze hoge ogen met hun debuut-EP Never Gonna Make It, die ze al ten gehore brachten in Cinetol Nu zijn ze samen met No Plexus terug om hun nieuwste werk te laten horen.

Instagram
Spotify

No Plexus (DJ)
No Plexus in goed op weg om een van de grote namen te worden in de experimentele elektronische muziekscene door een unieke combinatie van sound design, niet traditionele muziekstukken en storytelling. De muziek en performance zijn te omschrijven als genre-queer, omdat het duo door middel van moderne elektronische muziek emotioneel moeilijke thema’s zoals queer joy en de identiteitscrisis die iedere twintiger doorgaat uit te drukken.
DJ sets van No Plexus fluctueren tussen de speelse sound design en extravagante remixen van hyperpop artiesten in de PC Music gemeenschap en industriële beats uit de diepe gaten van Sound Cloud.No Plexus zijn Rewire’s Young Artists in Residence voor 2023 en 2024.

Instagram 
Spotify

INFO
Datum | 26 februari
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | €10
Facebook event | link
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/burght-no-plexus/

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

 

X