OCTOBER,21

ZA09oct19:3022:00Burght + Show Pony & No ComplimentsCinetol Presents: dream popindie electronicaindie rock

Event Details

Burght 
Het Rotterdamse kwartet Burght omschrijft zichzelf als een avontuurlijke popgroep, die ons verwend met opzwepende synths en zonovergoten grooves. De muziek van Burght voelt als een zoektocht die nooit stopt, als een trip die nooit eindigt, waarin elk nummer haar eigen verhaal representeert. De muziek gaat van hot naar her, maar is toch inherent met elkaar verbonden door de schrijfstijl van de Rotterdammers. Deze diversiteit laat zien dat Tame Impala en De Ambassade, of Damon Albarn en Radiohead helemaal niet zo ver van elkaar hoeven te liggen. Misschien is dit gek om voor te stellen, maar als je het niet gelooft, luister dan eens naar hun nieuwste EP “Never Gonna Make It”.

Show Pony & No Compliments 
Show Pony is het grillige alter ego van de Amerikaanse double bassist Laura Nygren en werd geboren na jaren van stilletjes thuis zingen over gebroken harten, atomen en het absurde. Van Show Pony kan je indie songs in de setting van ambient soundscapes en experimentele beats verwachten. Haar debut EP is in samenwerking met producer No Compliments geschreven en werd in Mei 2021 gepresenteerd in 3D vorm tijdens Rewire Festival.


INFO
Datum | 9 oktober
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 10,-

Check het facebookevent hier


Coronamaatregelen
Bij dit concert is er in het kader van de huidige coronamaatregelen plek voor 100 man publiek. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X