MAART,20

DO26mar20:0023:00Sunflower + Bel-Air (uitgesteld / postponed)Buurland dream popindierockpostpunk

Event Details

-UPDATE-

I.v.m. de nieuwe overheidsmaatregelen rondom het COVID-19/Coronavirus zijn wij genoodzaakt alle shows tot 1 juni te verplaatsen naar een later moment. We zijn momenteel aan het zoeken naar een nieuwe datum voor deze show, waarover we jullie via dit event en via onze website op de hoogte zullen houden.

We wensen iedereen gezondheid en sterkte toe en verwelkomen jullie graag bij deze show als Corona is geweken. 
♡

x

ENG:
Due to the most recent government measures concerning COVID-19/Corona Virus we’re forced to postpone all shows up until June 1st. We’re currently searching for a new date for this show of which we’ll keep you posted through this Facebook event and through our website.

Health and strength to everyone and we’d love to welcome you at our show once Corona has passed. 
♡

———————–

BUURLAND is een project opgericht door twee Amsterdamse studenten (een Belg en een Nederlander) die een gemeenschappelijke liefde voor Belgische muziek delen. In samenwerking met Cinetol willen ze jonge Belgische bands een podium bieden in Amsterdam. Voor de allereerste editie nodigt BUURLAND Sunflower en Bel-Air uit.

Sunflower

Door een ijzersterke livereputatie en hun intense debuut-ep The Spiders We Caught verdient Sunflower het om een van de meest veelbelovende bands van België te worden genoemd. De dromerige postpunk van de vijfkoppige band uit Brugge weet keer op keer te ontroeren. Sunflower toerde al met gevestigde waarden Brutus, SONS en Whispering Sons. In 2020 is het tijd voor een tweede ep en voor het buitenland!

Bel-Air

Britpop van een Belgische band? Jawel, Het Brusselse Bel-Air klinkt als een combinatie tussen The Libertines en The Cure in de periode van “Boys Don’t Cry”. Ze weten hoe ze popsongs moeten schrijven, maar ze tegelijk wel te laten rammelen. Dit weten ze live op een magistrale manier te vertalen.

—> Check hier het Facebook event

—> Koop hier je kaartje (à €7,50)

X