MEI,23

ZO07may19:00Cassandra OnckEP Release Nederlandstalig

Event Details

Cassandra Onck

A: Wetenschapper, B: Zangeres of C: Schrijver? Als het aan Cassandra Onck ligt is het antwoord altijd D: al het bovenstaande. Dit nieuwsgierigste meisje uit de klas ontdekte al vroeg dat je de belangrijkste dingen in het leven leert door ze te doen. Nu zingt ze over de vragen die we op school niet stellen en belichaamt de verbinding tussen kunst en wetenschap. Haar scherpe Nederlandstalige teksten een liefdevol wapen tegen vastgeroeste kaders.

10 Maart 2023 verschijnt haar nieuwe EP Fractalnoia, een persoonlijke zoektocht naar nieuw houvast wanneer je ontdekt dat de belangrijkste dingen in het leven niet maakbaar zijn.  Voor Fractalnoia ging Cassandra in gesprek met mensen buiten haar eigen belevingswereld, van sterrenkundige tot jehova’s getuigen. Op zoek naar nieuwe bouwstenen waarmee we om kunnen gaan met dat wat we niet zeker weten. Samen met haar band brengt ze haar zoektocht tot leven in een krachtige liveshow waarmee ze dit jaar door Nederland en Vlaanderen tourt.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 7 mei
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Prijs

Tickets | €10

X