MEI,23

DI30may20:00CHAIAfstudeershow Conservatorium Haarlem psych-popsoulful rock

Event Details

CHAI

Laat je verwarmen door CHAI!
Het klinkt als een combinatie van het gepolijste geluid van de 80’s en het rauwe randje van de 90’s. Scheurende gitaren, grote synthesizers en vocalen die recht uit het hart komen; samen vormt dit de krachtige sound die ze ‘Soulful Rock’ noemt. CHAI neemt de luisteraar mee op een introspectieve reis door de complexiteit van het bestaan, met reflecties en emotionele openheid. Haar teksten verkennen thema’s als de zoektocht naar betekenis, de uitdagingen van opgroeien en de subtiele schoonheid van de wereld om ons heen.

Haar muziek geeft energie, is eerlijk en verwarmt je ziel – net als een warme kop chai thee. CHAI, of te wel Cheyenne, sluit na 4 mooie jaren haar conservatorium studie af met het concert ‘Sleepy Stars’.

Het idee van een hoofdstuk in je leven afsluiten kan beangstigend en intimiderend zijn,maar een leven zonder verandering is zinloos. ‘Sleepy Stars’ gaat over het gevoel van vastzitten en de angst om iets kostbaars los te laten. Maar net zoals de nacht wijkt voor
de dag, moeten we soms mooie dingen opgeven om nog mooiere dingen te ontvangen. Laat de angst los en omarm de verandering tijdens dit concert, want er wacht een nieuwe zonsopgang vol mogelijkheden.

Instagram 


-INFO-
Datum | 30 mei
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X