FEBRUARI,24

ZA17feb20:0002:30Chap ClubClub night beatsclubnightelectronic beatshiphoplive

Event Details

Chap Club streeft ernaar de hiphopgemeenschap te versterken. Door artiesten van verschillende niveaus op één podium te brengen, creëren ze een sfeer van samenhorigheid en inspiratie. Dit evenement is niet alleen een feest; het is een viering van de rijke diversiteit binnen de hiphopcultuur. Laat de adrenaline stromen en duik in de opzwepende moshpits op deze onvergetelijke avond waar de liefde voor hip hop te voelen is. Deze editie is zowel een birthday bash als EP release!

LINE UP

Yungkid Mino

Met speelse flows en eigenwijze beats, straight bars tot ingewikkelde melodies en een rugzak vol met gedachtes, is Yungkid Mino op een quest om zijn dromen waar te maken. Join the adventure. 17 februari zullen we ook Mino’s verjaardag vieren, net als de release van zijn debuut EP ‘Enter The Game’. Een tape vol energieke beats en memorabele punchlines die nieuw geluid brengen in de game.

Kani

Kani is een artiest uit Amsterdam met zijn eigen stijl en visie. Met zijn diepgaande album ‘Commotie’ maakt hij gebruik van bewuste woordspelingen waar hij de luisteraar meeneemt in zijn visie op het leven en zijn underdog mentaliteit. Hij heeft een brede sound en is in allerlei subgenres thuis. Naast zijn werk als solo artiest is hij ook bezig als organisator van zijn eigen evenementen en maakt hij deel uit van het hiphop collectief Barkievijftig150.

Barkievijftig150

Barkievijftig150 is een hip-hop/trap collectief gebaseerd in Amsterdam. Deze groep is begonnen als een producer-collectief van vrienden die samen beats maakten. Inmiddels is Barkievijftig150 uitgegroeid tot een groep van 9 unieke artiesten die uit de verste hoeken van Amsterdam samen komen om muziek te maken. Door te experimenteren met allerlei verschillende (hip-hop) genres komen ze met nieuwe sounds en een unieke energie. 

Smoovvsquad

Als de smoovv er is gaat ‘t dak eraf, dat is 1 ding dat zeker is. Bl4ckout, ozai4000 en Stxney uit Amersfoort vormen samen Smoovvsquad. 

Bass

Chap Club zou niet compleet zijn zonder een setje van Bass, een van de oprichters van Chap Clique en lid van collectief ‘silverlights’. 

Bezeten

Bezeten is een collectief van artiesten en kunstenaars verspreid over heel Nederland, duistere beats en energieke flows vormen de basis van Bezeten, maar ze zijn er ook niet vies van buiten deze sounds te werken.

NUMBFREEZER

NUMBFREEZER vertegenwoordigt LSMO zowel als rap-collectief Hidden Corrupt Club uit Houston Texas. Zijn muziek is een mix van 2010’s cloud rap en duistere Amerikaanse trap.

KURO

Met KURO(DJ) achter de CDJ’s kun je alle 2016 era classics verwachten van het plug/trap genre. Nostalgische liedjes van artiesten die later mainstream geworden zijn, of al lang weer vergeten zijn.

Siimon

Siimon drukt zichzelf uit via zijn muziek en zorgt voor energie die de dansvloer. Hij combineert genres als trance, hardhouse, techno en hardgroove. Zijn transcendente muziek creëert een unieke sfeer.

IZLI

IZLI (ook wel bekend als rapper Zwoelman) is een artiest en DJ uit Amsterdam. Na lang bezig te zijn met hiphop werd het tijd voor een verandering. Zijn DJ en producer alias ‘IZLI’ focust op de hardere kant van de dansvloer. Stompende kicks, harde breaks en groovy basslines, niks is buiten bereik in zijn sets. Zijn doel is dan ook mensen te ‘verbazen op de dansvloer’.

Instagram | @chap.club


-INFO-
Datum | 17 februari
Deur | 20:00
Aanvang | 20:30
Einde | 02:30
Tickets | €10 | Link


Praktische informatie
Dit feest is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

X