MEI,23

DO11may20:00Chris Richter + Resonance + SakaramZaal altpopindiepop

Event Details

Chris Richter

Met inspiratiebronnen als dodie, Madison Cunningham en Radiohead spinnen zij en haar band eloquente verhalen in een kamer van ritmische bas, zwevende gitaarpartijen en donkere reverb. Chris Richter is een Amsterdamse artiest die zichzelf op de eerste plaats een verhalenverteller waant. Haar genre heeft zich te vormen naar haar teksten, waardoor de klank moeilijk te vangen is in één woord.

Instagram 
Spotify

Resonance

Resonance maken muziek met invloeden uit onder andere Jeff Buckley, Radiohead, Nothing but Thieves en Coldplay. Van gierende gitaren tot melancholische ballads weet de lead vocalist Daniel de Zwart het publiek over te halen met zijn krachtige stem en introspectieve teksten.

Instagram 

Sakaram

Sakaram is een vierkoppige band uit Amsterdam, die veelzijdige Nederlandstalige alt-pop maakt. Hun eigen materiaal wordt gekarakteriseerd door een meeslepend verhaal, waarvan de onderwerpen strekken van liefde tot aan de Waddeneilanden en alles daartussenin. Sakaram weet je aangenaam te verrassen met fijne gitaarriffs en onverwachte tempowisselingen.

Instagram 

-INFO-
Datum | 11 mei
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €10

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X