JULI,23

ZA01jul20:30Christopher van der Meer + Rosa van Bommel + Naomi SnellReleaseshow jazzpoëziepoppopsinger songwriter

Event Details

Christopher van der Meer 

Christopher is een zanger, performer en componist die zijn opleiding heeft afgerond bij ArtEZ Arnhem in Muziektheater. Hij woont momenteel in Amsterdam. Hij heeft meegewerkt aan diverse grote muziektheatervoorstellingen, zowel als componist, uitvoerend muzikant, acteur en danser.Met zijn band heeft hij een eigen muziekprogramma ontwikkeld met als thema ‘identiteit’, een onderwerp  hem speciaal raakt vanwege zijn adoptieachtergrond. De muziek die hij maakt combineert pop-, jazz- en soulklanken met een vleugje latin.

Instagram
Spotify

Naomi Snell

Naomi Snell is een jazz/soul singer-songwriter. In 2016 trad ze op met het elftal van Giels Talentenjacht op verschillende locaties en zong ze een duet met zanger Boris. Sindsdien heeft ze op diverse plaatsen opgetreden zoals Paradiso, ESNS, 3fm etc. Op 16 juni 2023 komt haar allereerste EP uit. De EP behandelt verschillende thema’s, zoals liefde, opgroeien in armoede, somberheid en maatschappelijke problemen. Haar muziek is een introspectieve reis die de luisteraar meeneemt naar de kern van haar emoties.

Instagram
Spotify

Rosa van Bommel

Rosa van Bommel doet je dansen op de rand van ongemak en overgave. Haar Nederlandstalige poëziepop is filosofisch, activistisch en fucking vervangbaar. Ze schrijft over de onmacht die gepaard gaat met het leven in het laat-kapitalisme, bewijsdrang en hetgeen alles verbindt; liefde. Rosa’s recalcitrante nederpop heeft een nasmaak van punk en doet denken aan Spinvis, Björk, Wende.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 1 juli
Deuren | 20:30
Aanvang | 21:00
Tickets | €11 | Toegankelijk met WeArePublic
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X