JULI,22

22jul(jul 22)21:1523(jul 23)01:30Closing NightThe Dormant Office presents DJelectronischelectropopparty

Event Details

The Dormant Office presents: Closing Night 

Op vrijdag 22 juli komt The Dormant Office’s Summer School: Virtual Enjoyment tot een feestelijk eind door middel van een live performance door Tami T en een DJ set door Soumaya Phéline. Het event is ook open voor publiek die geen onderdeel hebben uitgemaakt van de Summer School, maar wees er snel bij want kaartjes zijn gelimiteerd beschikbaar.

 

Tami T
Tami T is een muzikante en producer die met haar dansbare elektronische pop en zelf gebouwde instrumenten regelmatig door Europa’s nightclubs tourt. In haar eerste album uit 2019, ‘High Pitched and Moist’, verkent ze thema’s gerelateerd aan liefde, sexualiteit en queer identiteit door rouwe en eerlijke teksten. Tami heeft o.a. samen gewerkt met Fever Ray en Gnučči en muziek gecomponeerd voor verschillende films, theater en dans performances.

Spotify: https://spoti.fi/3NvD7Aa
IG: @tami_t_music

 

Soumaya Phéline
Soumaya Phéline is een in Brussel gevestigde DJ, promoter, Kiosk radio host en lid van de Psst Mlle & Club Détour collectieven. Soumaya Phéline is hier niet om het publiek comfortabel te maken. Inplaats daarvan is ze constant aan het spelen met de verwachtingen vanaf de dansvloer door verschillende elektronische sub-genres te verkennen en je telkens net niet de kick of climax te geven waar je dacht naar opzoek te zijn. Zware bass, breaks, betoverende melodieën en ritmische vocalen zorgen voor Soumaya’s verwarrende en distorted set op een manier die verbazingwekkend bevredigend is.

Soundcloud: https://bit.ly/3AejCJs
IG: @soumayapheline


INFO
Datum | 22 juli
Doors | 21:15
Start | 21:30
Tickets | €12 (early bird), €15 (regular ticket), €20 (support ticket)
Facebook Event | Link


Praktische informatie 

We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Deze show is rolstoeltoegankelijk.
X