APRIL,17

15apr(apr 15)20:3016(apr 16)03:00Club 3voor12 Amsterdam DJsGolden BoyKitty Hawk

Event Details

Zaterdag 15 April is de tweede editie van onze maandelijkse live avond in samenwerking met Poptrash en Cinetol. Veel belovende acts uit de stad gevolgd door DJ sets waar je compleet los op kunt gaan.

Kitty Hawk band
Kitty Hawk Onstond in het voorjaar van 2016. Sinds die tijd is het viertal uit Amsterdam bezig met het schrijven van eigen materiaal, dat voorlopig culmineerde in het uitbrengen van de demo ‘Soviet Space Dogs’, uitgebracht in maart 2017. Gewapend met deze demo en nog een emmer vol andere tracks is de band er nu op uit om zoveel mogelijk te spelen en de podia verschroeid achter te laten met hun vlammende sets vol explosieve stonercore en trash pop. Kitty Hawk presenteert hun nieuwe EP voor het eerst live deze avond.

Golden Boy
Bestaat uit vier muzikanten die elkaar hebben gevonden in hun zoektocht naar de perfecte mix tussen pop en alternatieve rock. In elk nummer streven ze naar catchy poptunes met een randje. Neem de groovende gitaarlijnen, dikke bas, een linkshandige drummer, flink wat elektronica en vloeiende melodieën en je blijft achter met een verlangen naar meer. Golden Boy presenteert deze avond hun nieuwe single.

Vaste Mister Poptrash himself Robert Smit en residents Young Wolf & vvessel zijn er natuurlijk ook bij met een eclectische mix van Indie/ Electro/ Rock/ Hiphop/ Dance die tot 3 uur doorgaat, dus bands en een dansavond voor de prijs van.. nou ja weinig in ieder geval !!!!

Deur open : 20:00
Entree : 6,00

X