JULI,24

DO18jul19:30CLUB CIRCUSZaal Discofunkgroovy

Event Details

Club Circus in Cinetol.

Op donderdag 18 juli komt Club Dans, het reizende dansfeest voor jong en ouder, naar Cinetol in Amsterdam Zuid. Club Dans is de plek waar je vrij kunt dansen met iemand uit de buurt, uit de stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten. In Cinetol wordt Club Dans omgetoverd tot CLUB CIRCUS, een ruimte voor creativiteit en expressie.

In CLUB CIRCUS vier je de magie van verandering en verrassende wendingen. We maken ons eigen circus. Een circus waarin iedereen welkom is en waar je voor even de alledaagsheid kunt vergeten en onderhuidse dromen koestert. Je danst op glitterende en glanzende disco met een elektronisch randje. Bekende hits afgewisseld met onbekende pareltjes. DJ Ryan (XXXthelabel) neemt je mee in een ring van ritme en grooves. Dans en join the circus!


-INFO-
Datum | 18 juli
Locatie | Zaal
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | gratis reservering en donaties via link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

X