JUNI,20

ZA13jun19:3022:00Club3voor12NoordHolland X Cinetol: livestream M. Lucky + Een Kasper (SOLD OUT)Ism 3voor12 Noord-Holland localspopsinger songwriter

Event Details

——-

Dit concert is uitverkocht. Toch meemaken? Livestreamen kan op donatiebasis via deze link.

In samenwerking met 3VOOR12 Noord-Holland presenteert Cinetol zowel fysiek als via een livestream twee acts van lokale bodem die op het punt staan hun carrière af te trappen! Beide acts zijn later dit jaar dan ook te zien tijdens Popronde Nederland.

M. Lucky
Een onrustige twintiger die poëtische popliedjes maakt, zo omschrijft ze zichzelf. Met toetsen, rammelende gitaren en een rauw, warm stemgeluid. In haar nummers beschrijft M. Lucky op soms spottende wijze haar zorgen over de toekomst en ziet ze de duistere romantiek in de alledaagse werkelijkheid.

Een Kasper
Jarenlang drumde Kasper de Boer in de meest uiteenlopende bands (o.a. Yip Roc & Stella), maar tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam ontdekte hij hoe fijn het schrijven van liedjes ook kan zijn. Kleine, Nederlandstalige liedjes die niet eerlijker zouden kunnen zijn, begeleid door een ritmisch gitaargeluid. Over liefde, jezelf zijn en soms ook in de weg staan.

M. Lucky & Een Kasper, 13 juni 19:30 uur
-Zaalplek in Cinetol: €10 via Amsterdam Alternative
-Streamen op donatiebasis

–> Check het Facebook event hier
–> Koop je kaartje (à €10,-) hier
–> Liever live streamen op donatiebasis? Klik hier

X