JULI,21

DO08jul19:3022:30Coline & Toitoine x GUYY x Jibran | UitverkochtDe Brakke Grond Presenteert i.s.m. Sound Track electropopindiepoprocksinger songwriter

Event Details

Het is geen geheim dat een verscheidenheid aan muzikaal talent bij onze zuiderburen huist en daarvan genieten we hier graag mee. Daarom slaan Cinetol, VI.BE, Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond en The Daily Indie de handen ineen om een paar van deze Vlaamse parels en Nederlands talent een podium te geven en kennis te laten maken met het Amsterdamse publiek.

Coline & Toitoine (BE)
Coline & Toitoine is een opkomend duo dat muzikale genres openbreekt. Een harmonie tussen de magie van de stem van Coline en de fascinerende instrumentals van Toitoine die ontstond in hun tienerkamers. Beide ondernemende en nieuwsgierige types, ondersteunen de twee hun muzikaal project tot nu toe met eigen middelen. Deze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat ze vorm kunnen geven aan hun eigen identiteit en dicht bij hun publiek kunnen blijven. Op 21-jarige leeftijd hebben de twee Brusselaars al meer dan 1.500.000 streams behaald. Ze evolueerden van het geven van kleine optredens naar het inpalmen van grote podia en festivals in België.

GUYY (NL)
GUYY klinkt als de zon die opkomt na een 14 uur lange rave in een ondergrondse nachtclub. Het nieuwe indie-collectief brengt muziek, fashion, fotografie en grafische kunst samen in een wervelwind van jong aanstormend talent. Geselecteerd voor de Popronde en uitgeroepen tot 3voor12 talent. Verwacht vieze synths, catchy vocals en dansbare beats die ervoor zorgen dat alles in jou wilt gaan dansen!

Jibran (BE)
Jibran is een Antwerpse straatmuzikant gone singer-songwriter. Genaamd naar de Libanese dichter en poëet Gibran Khalil, gewapend met een gitaar en inspiratiebronnen als Easy Life, Mac Miller en Rex Orange County betrad hij voor de eerste keer ooit het podium en wist hij de overwinning binnen te halen. Na zijn debuutshows op Sound Track heeft Jibran zich een jaar opgesloten om aan zijn eerste opnames te werken, het eerste resultaat van dit harde werk werd zichtbaar via De Nieuwe Lichting 2021, waar hij één van de finaleplaatsen wist te bemachtigen met zijn eerste single ‘I’m Good’. Op dit moment werkt Jibran aan zijn eerste EP samen met Willem Ardui, producer en zanger van blackwave. Deze staat gepland om in het najaar van 2021 uit te komen.


INFO
Donderdag 8 juli
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 11,00 (uitverkocht)
Check hier het Facebook event

Volg het concert via de livestream


Over de organisatoren
VI.BE (aanspreekpunt voor artiesten & muzieksector in Vlaanderen & Brussel) en de livesector organiseren tweejaarlijks Sound Track, een breedgedragen podium- en kansenparcours voor artiesten met talent en ambitie. Op uitnodiging van Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond trekken laureaten Rosa Butsi, Jibran, Ratmosphere en Coline & Toitoine tussen 5 en 9 juli naar Amsterdam voor vijf dagen creatie, ontmoeting, exposure én speelkansen.

Om deze talenten met het Nederlandse publiek te delen, hebben ze de samenwerking opgezocht met Cinetol die op hun beurt Nederlands talent GUYY en Josimar Gomes uitgenodigd om de avonden compleet te maken. De avond is ook in samenwerking met The Daily Indie.


Coronamaatregelen
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 28 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

X