NOVEMBER,19

08nov(nov 8)18:3011(nov 11)01:00Cropfestism Paradiso Alles tussen punk en techno

Event Details

Van punk naar techno en terug. Eton Crop houdt van vrijdag 8 tot en met zondag 10 november huis in Cinetol Amsterdam en presenteert met veel (muzikale) vrienden de hoogtepunten uit hun carrière. Het complete programma van vind je op de website van Paradiso of via de app van Eton Crop: www.etoncrop.band. Op die app vind je ook Podcasts, waarbij Eton Crop de komende maanden muzikale vrienden en invloeden gaat interviewen. In de eerste aflevering praat de band met niemand minder dan Marc Riley (ex-Fall, nu BBC 6 Music).

VRIJDAG: NOISE ANNOYS
Gitaren, gitaren en nog eens gitaren. Het programma begint direct wanneer de deuren om 18.30 uur open gaan. Naast de concertzaal is ook de aangrenzende Tolbar onderdeel van CROPFEST. Het feest gaat hier tot 03.00 uur door.

Met o.a. Scram C Baby, Jon Langford (Mekons) en Eton Crop

ZATERDAG: IN THE BEGINNING THERE WAS RHYTHM
Een dag vol live-muziek en dj’s. Het programma begint direct wanneer de deuren om 16.00 uur open gaan. Naast de concertzaal is ook de aangrenzende Tolbar onderdeel van CROPFEST. Hier kun je ook eten en gaat het feest tot 03.00 uur door.

Met o.a. Joost van Bellen, QUAZAR en EC Groove Society

ZONDAG: NOTHING CAN STOP US: SUNDAY SOCIAL
Eerbetoon aan de legendarische Sunday Social in Londen, daar georganiseerd door Heavenly Records met The Chemical Brothers als huis dj’s. Het programma begint direct wanneer de deuren om 14.00 uur open gaan. Naast de concertzaal is ook de aangrenzende Tolbar onderdeel van CROPFEST. Hier kun je ook eten en gaat het feest tot 01.00 uur door.

Er zijn passepartout tickets en losse dagkaarten verkrijgbaar.

Meer informatie: www.paradi.so/CROPFEST
Alle genoemde tijden onder voorbehoud.

—> check het Facebook event hier

X