JANUARI,23

ZA14jan20:45MINNE I support: Culi.Zaal indiejazzpop

Event Details

MINNE

MINNE maakt muziek die doet verlangen naar zon, strand en festivals. Met inspiratie uit artiesten als Dayglow, Gen Hoshino en Fleetwood Mac, maakt hij muziek die zich kenmerkt door een energieke en dansbare mix van pop, indie en jazz.

MINNE laat zijn verhaal horen in zijn muziek waarin zomerse klanken en jeugdige ritmes samen komen tot één geheel. Met nummers over liefde, vriendschap en verdriet, wilt MINNE laten zien dat het leven van een jongvolwassene vol uitdagingen en schoonheid zit. Momenteel werkt hij aan zijn debuutalbum dat in de lente zal uitkomen.

Instagram
Spotify

Support: Culi.

Met gebruik van enkel een Stratocaster en MacBook, weet Culi. als eenmansband muziek te brengen over de tiener jaren, of hoe je wilt dat ze eruit zouden zien. Het is een rollercoaster van emoties die in de zolderkamer zijn gevormd tot een portret van nostalgia, oververzadigde kleuren en levendige lyrics. De muziek voelt als cruisen over de snelweg met het zonnedak open.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 14 januari
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:00
Tickets | €10
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/culi-minne/


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X