MAART,20

MA16mar19:3022:30Dan Croll (uitgesteld/postponed)ism Paradiso breed sound palletelectro indiepopsynths

Event Details

De Britse songwriter Dan Croll maakt opgewekte elektronische indiepopnummers, waarin synths, soulvolle zanglijnen en verslavende melodieën onmisbaar zijn. Maar pin hem niet volledig vast op deze beschrijving, want Croll is ook niet vies van een potje stevige gitaren of groovende disco-invloeden hier en daar. Zo verklaarde hij in een interview met Clash Music: “I’m skittish, genre-wise. My aim is to approach pop from an unusual angle”. Na het uitkomen van zijn tweede album Emerging Adulthood (2017) was het even stil rondom de muzikant, maar nu is hij weer terug met twee nieuwe singles.

Meer informatie en tickets via www.paradi.so/DanCroll
Alle genoemde tijden zijn onder voorbehoud.

—————————————————-

Let op!

Op donderdag 12 maart 2020 is bekend geworden dat de Nederlandse overheid in overleg met het RIVM besloten heeft dat alle evenementen met meer dan honderd personen verboden zijn. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Ook de shows in Cinetol die in samenwerking met Paradiso Amsterdam tot stand zijn gekomen, worden tot en met dinsdag 31 maart opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Houd de evenementen in de gaten voor meer informatie. Zie ook: coronavirus Paradiso

—> Check hier het Facebook event

X