JANUARI,23

ZA07jan20:30Daytime Lingerie + The Veins + ALOYSEZaal indiefolkindiepunkrock

Event Details

Daytime Lingerie

Daytime Lingerie bestormt de muziekscene met hun opzwepende indiepunk en haalt inspiratie uit onder andere Blink 182 en The Menzingers. De bandleden ontmoetten elkaar op de universiteit en ruilden al snel hun tekstboeken in met luide gitaar die iedereen in de nabije omgeving van hun oefenstudio omver blies. Afgelopen jaar heeft de band een behoorlijke reputatie opgebouwd voor hun energieke liveshows. Daytime Lingerie brengt op 7 januari een hoge hoeveelheid rock met scherpe riffs, hooks en charisma in Cinetol.

Instagram
Spotify

The Veins

The Veins is een jonge band waar de passie vanaf spat. Geïnspireerd door artiesten als Aerosmith en Deep Purple en rock classics brengen ze deze elementen in een modern jasje. Doordat de jongens al jarenlang samen spelen hebben ze een herkenbare chemie die energie uitstraalt. The Veins spelen veel eigen werk, maar er zullen ook genoeg meezingers de revue passeren.

Instagram
Spotify

ALOYSE

ALOYSE is de muzikale belichaming van alle ervaringen van jongvolwassenheid. De driekoppige indiefolkband laat zich beïnvloeden door alternatieve muziek uit de jaren ‘90 en artiesten als Soccer Mommy, PJ Harvey en Sorry. Hun eigen kenmerkende geluid creëren ze door akoestische elementen toe te voegen aan hun muziek.

Instagram


-INFO-
Datum | 7 januari
Deuren | 20:30
Aanvang | 21:00
Tickets | €10
Facebook-event | link
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/daytime-lingerie-the-veins-aloyse/


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X