SEPTEMBER,23

ZO24sep15:00De Zoete Inval | Gast: Domenique HimmelsbachKunsttalkshow De Pijpkunsttalkshow

Event Details

De Zoete Inval, is de maandelijkse kunst-talkshow van Stadstoneel en Cinetol . Een gast en kunstenaar van de maand wordt door Joanne Swaan tijdens deze talkshow uitgedaagd het publiek niet alleen het werk te tonen maar ook zijn/haar manier van werken te laten ervaren.

Zondagmiddag 24 september is Domenique Himmelsbach* onze eerste speciale gast van het seizoen. Hij is een veelzijdig conceptueel kunstenaar die buiten de gebaande kunstpaden treedt en nieuwe perspectieven biedt op actuele sociale vraagstukken. Wellicht ben je bekend met zijn kenmerkende wild geplakte guerrillakunst houtsneden die te bewonderen zijn in de straten van Amsterdam en meer dan 30 Europese steden. Tijdens De Zoete Inval deelt hij zijn ambitie om nieuwe legendes te creëren die het maatschappelijk toeschouwerschap doorbreken en nodigt je uit samen met hem artistieke en bevragende toevoegingen aan de wijk te maken en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Wordt van Toeschouwer, Doeschouwer tijdens De Zoete Inval!

Kom op de bonnefooi, alleen of samen met familie, vrienden of de buren!

*Domenique Himmelsbach creëert  monumenten voor Prima Mensen, opent populistische webwinkels en documenteert ongedocumenteerden. Met zijn verfrissende perspectief en denkwijze inspireert hij ons op het gebied van actuele, sociale, culturele en maatschappelijke vraagstukken. Hij opent nieuwe perspectieven en biedt persoonlijke antwoorden op deze uitdagingen.


-INFO-
Datum | 24 september
Aanvang | 15:00
Tickets | €5 incl. drankje na afloop* | Toegankelijk met WeArePublic

*Reserveren is niet nodig!

Na afloop van De Zoete Inval organiseren Combiwel, CC Amstel en Cinetol een gratis buurtmaaltijd! Meer informatie vind je hier | link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X