APRIL,23

ZO30apr15:00De Zoete Inval | Gast: Sven PeetoomKunsttalkshow De Pijpkunsttalkshow

Event Details

De Zoete Inval, zo heet het avontuurlijke plan dat Stadstoneel samen met Cinetol heeft opgevat om onze buurt te verrijken met een maandelijkse kunsttalkshow. Een gast en kunstenaar van de maand wordt tijdens deze talkshow uitgedaagd het publiek niet alleen het werk te tonen maar ook zijn/haar/hun manier van werken te laten ervaren.

Zondagmiddag 30 april zal filmregisseur Sven Peetoom* vanaf 15.00 uur in Cinetol te gast zijn. In een enthousiaste interactieve en audiovisuele presentatie zal Sven vragen van Joanne Swaan en uit de zaal beantwoorden en je meenemen in een tocht achter de schermen van het maken van een film. Als summum van de middag zullen we zelf Cinetol kort omtoveren tot een studio en samen als filmcrew een filmscène opnemen.  

Het wordt daarmee dus niet alleen een kijk en luister- maar ook een doe-middag voor iedereen. Kom op de bonnefooi, alleen of samen met familie, vrienden of de buren.

*Sven Peetoom is zowel regisseur van documentaires als fictiefilms (en stiekem soms ook wat theater en video-installaties).


-INFO-
Datum | 30 April
Aanvang | 15:00
Tickets | €5 incl. drankje na afloop*

*Tickets worden enkel aan de deur verkocht


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X