MEI,23

ZO21may15:00De Zoete Inval | Gast: Laura A Dima en Martin DraaxKunsttalkshow De Pijpkunsttalkshow

Event Details

De Zoete Inval, is de maandelijkse kunst-talkshow van Stadstoneel en Cinetol . Een gast en kunstenaar van de maand wordt door Joanne Swaan tijdens deze talkshow uitgedaagd het publiek niet alleen het werk te tonen maar ook zijn/haar manier van werken te laten ervaren.

Zondagmiddag 21 mei zijn de kunstenaars en partners Laura A Dima en Martin Draax te gast. De kunstenaars hebben ieder hun eigen projecten en werken soms samen of in opdracht van elkaar. Ze hebben gedeelde interesses zoals ‘de psychologie van groepen’, ‘taboes’ en ‘sensualiteit’ maar verwerken die op heel verschillende manieren in hun werk*. De kunstenaars geven een presentatie, vertellen over hun uitgangspunten en afwegingen en gaan in op vragen. Aansluitend zetten we samen een participatief gedachten-experiment op in de vorm van een performance. Het wordt daarmee dus niet alleen een kijk en luister- maar ook een doe-middag voor iedereen. Je gaat naar huis met een bovenkamer die goed doorgelucht is!

Kom op de bonnefooi, alleen of samen met familie, vrienden of de buren!

* Dima ontwerpt ruimtes waarin met behulp van performances mensen betrokken worden bij het werk, terwijl Draax gebruik maakt van het platte vlak en iconografisch beeld.


-INFO-
Datum | 21 mei
Aanvang | 15:00
Tickets | €5 incl. drankje na afloop*

*Reserveren is niet nodig!


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X