MAART,23

ZO26mar15:00De Zoete InvalKunsttalkshow De Pijpkunsttalkshow

Event Details

De Zoete Inval, zo heet het avontuurlijke plan dat Stadstoneel samen met Cinetol heeft opgevat om onze buurt te verrijken met een maandelijkse kunsttalkshow. 

Een gast en kunstenaar van de maand wordt tijdens deze talkshow uitgedaagd het publiek niet alleen het werk te tonen maar ook zijn/haar manier van werken te laten ervaren.

Zondagmiddag 26 maart zal tekenaar en schrijver Rudi Jonker als eerste gast vanaf 15.00 uur in Cinetol het spits afbijten. Hij komt zijn werk aan buurtgenoten presenteren, over het werk vertellen, vragen van presentator Joanne Swaan en uit de zaal beantwoorden en de bezoekers zelf aan het werk zetten. Het wordt daarmee dus niet alleen een kijk en luister- maar ook een doe-middag voor iedereen. 

Over Rudi Jonker
Rudi Jonker is woonachtig in de Pijp en met hart en ziel met de buurt verbonden. Zijn genres zijn: Jeugdboek – Strip – Biografie – Dagboek – Autobiografie – Young adult – Kinderboek – Graphic novel.


-INFO-
Datum | 26 maart
Aanvang | 15:00
Tickets | €5 incl. drankje na afloop*

*Tickets worden enkel aan de deur verkocht


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X