OCTOBER,21

WO13oct20:0023:59AADE-fest | DEAFDEAFDEAF (UK) x Shaemless x The Covids | UitverkochtMini Festival garageMini festivalpost punkpunk

Event Details

Tijdens het jaarlijkse ADE festival organiseert Amsterdam Alternative het AADE. Terwijl in Amsterdam de techno door de straten begint te schallen klinken er in Cinetol snoeiharde gitaren: wij openen ons eigen Alternative ADE met een punk-mini festival.


๐ˆ๐๐…๐Ž
๐˜ž๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ 13 ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ
Line up | DEAFDEAFDEAF (UK)ย  x Shaemless x The Covids, DJ Trish Trash
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | 12,50 | Uitverkocht

๐˜‹๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ 14 ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณโ€จ (2 halls!)
Line up | The Rills (UK), fckfckfck, Dead Finks (DE/AUS), Forbidden Wizards, VULVA, DJ Cristel Ball
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 14,50 via deze link

Facebook event via deze link


๐‹๐ˆ๐๐„ ๐”๐ – ๐–๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐จ๐ค๐ญ

๐˜‹๐˜Œ๐˜ˆ๐˜๐˜‹๐˜Œ๐˜ˆ๐˜๐˜‹๐˜Œ๐˜ˆ๐˜ (๐˜œ๐˜’)
โ€œMijlen verwijderd van de gemiddelde indie bullshit en een markering voor de Next Next Wave. DEAFDEAFDEAF heeft zichzelf met hun eigen twist aan subnormale soundscapes stevig verankert in de rijke kluis van de Manc music scene.โ€
Deze lovende woorden van Louder Than War zeggen eigenlijk alles dat je moet weten over de independent Manchester based band DEAFDEAFDEAF. Ze weten een range van dynamische levels te verkennen en op precies de goede momenten een overvloed aan wrede noise aan te zetten, resulterend in een krachtig gevoel van intensiteit. Fans van Britse (post-)punk zijn bij DEAFDEAFDEAF aan het juiste adres.
Spotify
Video
IG: @deafdeafdeaf

๐˜š๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด
Hoe je Shameless het best kan omschrijven? Jim Morrison on steroids komt volgens de mannen zelf best goed in de buurt. De band uit Nijmegen combineert hun jazz met de rouwe, primitieve noise van post-punk om zo een scherpzinnig en onvoorspelbaar monster te creรซren. Vooralsnog staan er een paar keiharde singles online, โ€œhet is een duistere affaire van ruim vier minuten dreigend, noisy en post-punkend met een mopje surf, de nieuwe single smaakt naar meerโ€ aldus NVMTH. Gelukkig komt er binnenkort ook meer, eind 2021 staat er een debuutplaat op de planning.
Spotify
Video
IG: @shaemlessofficial

๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ท๐˜ช๐˜ฅ๐˜ด
Een aanstekelijk nieuw punk-geluid uit Amsterdam; The Covids. โ€œEen reality check a la punk met The Covids, accurate bandnaam en hun eerste EP is dat net zo. Een lekkere punkplaat die goed in elkaar zit en lekker wegluisterdโ€ aldus 3voor12. Niet te gewelddadige gitaren, toegankelijk en lekker uptempo. โ€œBrengt je mind terug naar de tijden dat we dit live konden ervaren en brengt daarmee een glimlachโ€, schreven ze een paar maanden terug. Inmiddels is de tijd eindelijk daar en spelen ze 13 oktober op ons AADE mini fest.
Spotify
IG: @the.covids

๐˜‹๐˜‘: ๐˜›๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ฉ ๐˜›๐˜ณ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ
Het beste van garage-punk-wave-electro en high energy rock โ€™n roll.


๐‚๐จ๐ซ๐จ๐ง๐š๐ฆ๐š๐š๐ญ๐ซ๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ง
In het kader van de huidige coronamaatregelen maken we gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X