APRIL,22

WO13apr20:0023:00DEUX MILLE (+ support: Indigo Pastel)Cinetol Presents Dreampopindie

Event Details

DEUX MILLE

DEUX MILLE is een alt-popband uit Utrecht en Amsterdam. De drie frontzangers brengen je samen met de band een show vol zachte, dromerige harmonieën en cinematische, nachtelijke sounds. Groovy drums en vervormde gitaren komen samen tot een eclectisch en aangenaam geheel. De muziek van DEUX MILLE reikt naar de randen van popmuziek, en zorgt voor een intense maar aangename live-ervaring. Met hun eerste EP uitgebracht, en klaar voor performance komen ze 13 april naar Cinetol! 

Spotify
Instagram

support: Indigo Pastel

Support komt deze avond van Indigo Pastel. De band, die zich bevindt in Rotterdam en Zeeland, klinkt als nachtelijk zwemmen in de Westerschelde met een fles wijn in je systeem, teder en melancholisch. Ze zijn in 2020 begonnen, als project om een burnout en de quarantaine te verwerken. Het resultaat is minder deprimerend dan het klinkt, de muziek is juist warm en hoopvol, zachte indierock waar je eigenlijk best gelukkig van wordt. 

Spotify
Instagram


INFO
Datum | 13 april
Deuren | 20:00,
Aanvang |  20:30
Tickets | €10
Facebook Event

Deze show is gratis toegankelijk voor leden van We Are Public


Praktische informatie:
Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM is deze show toegankelijk zonder testen voor toegang. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X